Aquafresh® Clean & Flex Tandenborstel

De flexibele zone helpt beschadingen van tandvlees en tandvleesshalzen, als gevolg van te hard borstelen, voorkomen. Verkrijgbaar in Medium en Hard.

M42653500_CMYK

Aquafresh® Clean Control Tandenborstel

De afgeronde borstelharen reinigen tanden en kiezen grondig en helpen het tandvlees te beschermen. De flexibele zone helpt beschadiging van tandvlees en,  tandvleesshalzen, als gevolg van te hard borstelen, voorkomen. Comfortabele anti-slip rubberen greep.

Aquafresh® Flex Interdental 2 pack Tandenborstels

Deze tandenborstel heeft lange en korte borstelharen en zorgt voor een goede reiniging tussen de tanden en van het tandoppervlak. De flexibele zone past zich aan de vorm van het gebit aan. Verkrijgbaar in Medium.

Aquafresh® Complete Care Tandenborstel

De unieke borstelkop beschikt over 3 individueel bewegende delen. Voor een effectieve reiniging van ongelijke contouren van tanden, tandvlees en de tandvleesrand. Verwijdert plak op doeltreffende en zachte wijze. De unieke flexibele zone helpt beschadiging van tandvlees en tandhalzen, als gevolg van te hard borstelen, voorkomen. Verkrijgbaar in Medium.

Aquafresh® Milk Teeth tandenborstels

Poetsen met plezier! Het grappige, breedlachende karakter op de tandenborstel  maakt tandenpoetsen voor kinderen aantrekkelijk, bovendien zorgen de zachte borstelharen voor een goede reiniging.  De tandenborstel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en leuke dierenfiguren, altijd uitgerust met een (reis) kapje in de vorm van een dierenkopje.

Aquafresh® Between Teeth Tandenborstel

Geïnspireerd door flossdraad. Heeft langere, dunnere borstelharen voor een 50% dieper bereik tussen de tanden, vergeleken met een normale tandenborstel. Overigens wordt dagelijks flossen nog steeds aanbevolen. Verkrijgbaar in Medium.

Aquafresh Intense Clean Tandenborstel 

Deze tandenborstel met gel technologie bereikt 3x meer tandoppervlak* voor een effectieve reiniging van tanden en tandvlees. Het gel-kussentje met lange en korte borstelharen is flexibel en kan zich nog beter aan de vorm van het gebit aanpassen.
* Langs de tandvleesrand vergeleken met een normale tandenborstel in laboratorium testen.

Aquafresh® Extreme Clean Tandenborstel

Voor tanden en tong! Deze tandenborstel bevat een zachte tongreiniger met menthol om de tong te reinigen en zo tot 5x meer bacteriën te verwijderen dan bij tandenpoetsen alleen. Bevat menthol. Verkrijgbaar in Medium.

Aquafresh® Complete Care Mondwater

Aquafresh® Mondwater is speciaal ontwikkeld om je hele mond extra schoon te maken. Biedt 6 voordelen in 1 mondwater

1.Beschermt tegen gaatjes
2.Ingrediënten voor gezond       tandvlees
3.Helpt tegen een slechte            adem
4.Verfrist de adem
5.Versterkt het glazuur
6.Helpt tandplak te bestrijden

Biedt volledige bescherming van de mond door op plaatsen te komen waar je tandenborstel niet bij kan.

24h Suikerzuur Bescherming* - de hele dag door gewapend tegen dagelijkse suikers

*24h Suikerzuur Bescherming dankzij fluoride, bij 2x daags gebruik