Tandenborstels voor kinderen

  • Het wordt aanbevolen dat u uw tandenborstel om de drie maanden vervangt.

  • Naarmate kinderen groter worden, worden ook hun mond en handen groter. Aquafresh heeft een reeks tandenborstels voor kinderen ontworpen die zich aanpassen aan de mondverzorging van uw kind. Sommige tandenborstels voor kinderen, zoals Aquafresh-melktanden, hebben een kleine kop en zachte haren om tandvlees voorzichtig schoon te maken en te beschermen. Naarmate uw kind ouder wordt, hebben ze mogelijk langere haren nodig om tussen de tanden door te reiken.

  • Het wordt aanbevolen de tandenborstel van uw kind rechtop te bewaren om aan de lucht te drogen, weg van het toilet en uit de spatzone bij de gootsteen.

  • Sommige tandenborstels, zoals Aquafresh Melktanden, hebben plastic doppen om de haren te beschermen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en karakters om uw kind te helpen bij de mondverzorging.

  • Om te voorkomen dat bacteriën en bacteriën zich verspreiden, is het het beste om een ​​nieuwe tandenborstel te kopen nadat uw kind ziek is geweest. Terwijl uw kind ziek is, kunt u de tandenborstel van uw kind uit de buurt van andere familieleden bewaren.

  • Tanden groeien niet altijd zoals we willen. Ze kunnen elkaar overlappen of in de verkeerde richting wijzen. Dus soms zal uw tandarts aanbevelen om ze recht te laten zetten door een beugel te dragen. Een beugel kan verwijderbaar of vast zijn. Verwijderbare exemplaren hebben een plastic plaat die met draden en clips in de mond kan worden gestopt en kan worden verwijderd voor reiniging of sporten. Met vaste beugel, lijmt de orthodontist een metalen beugel op elke tand en loopt er vervolgens een draad overheen. Welke je ook hebt, ze vereisen extra speciale reiniging. Een tandenborstel met langere haren kan tussen de tanden poetsen. Naast het tweemaal per dag poetsen, kan een fluoride-mondwater zoals Aquafresh mondwater voor kinderen vanaf zes jaar, ervoor zorgen dat ze mooi schoon blijven.

  • Wanneer jonge mond en tanden veranderen; langere tandenborstelharen maken het gemakkelijker om tussen de tanden te reiken en die achtertanden schoon te maken.

  • Tandenborstels met zachte haren zoals Aquafresh Melktanden en Junior tandenborstels hebben dunnere haren om de tanden voorzichtig te reinigen en het risico op tandvleesbeschadiging te verminderen. Middelgrote of harde haren zijn dikker en stijver voor minder gevoelige tanden.

  • Sommige tandenborstels voor kinderen, zoals Aquafresh Melktanden of Junior tandenborstels hebben een flexibele nek die buigt om overmatige druk tijdens het poetsen te absorberen. Het gebruik van een tandenborstel met zachte haren vermindert ook de schade aan het tandvlees.

  • Probeer uw kind na het poetsen aan te moedigen te spuwen - niet te spoelen. Op die manier kan het fluoride hun tanden blijven beschermen. Maar houd er rekening mee dat ze de tandpasta niet moeten doorslikken.